Route 66 16 dage.

The Mother Road!

Mærk historiens vingesus
gennem 9 Stater

Vi følger den gamle rute, som fik sit nummer i 1926. Route 66 kom til at spille en stor rolle i USA’s historie, som bindeledet mellem øst og vest - de gamle stater og de nye ude vest på, specielt Californien. Om ingen anden vej er der skabt så mange legender, og den bliver også kaldet ”The Mother Road”

Knap 4000 km på 12 dage overskrævs på Harleyen, ikke mere end at alle kan være med. Fra Chicago til Los Angeles og gennem vidt forskellige panoramaer i de 9 stater, vi når at komme gennem på denne rejse. Den store industrialisering i 50 – 60érne gjorde at der blev meget pres på den gamle vej, og man begyndte at udvide vejen oven på den gamle. Dette fortsatte til hen omkring 1985, hvor nogle private personer mente, at man burde bevare så meget som muligt af den gamle legendariske Route 66. Det er disse steder vi forsøger at køre gennem, så meget af turen som muligt.


Vi kommer gennem spøgelses byer, hvor intet er sket siden vejen blev omlagt, og andre der har nået at følge med tiden. Vi passerer floder som Mississippi - Rio Grande - Colorado og legendariske byer som Chicago – St. Louis – Tulsa – Oklahoma – Amarillo – Santa Fe – Flagstaff og slutter ved Stillehavet i Santa Monica/Los Angeles. Vi oplever store frugtbare landskaber – bjerge og golde ørkner samt prærier.