Kyst til Kyst 19 dage.

Enhvers drøm!

Genem 8 af sydstaterne i USA

Daytona Beach – Mexicanske Golf - New Orleans – Houston – Alamogordo – Rio Grande – Bisbee – Tombstone – San Diego – Mexico – Beverly Hills – Los Angeles. Med ca. 5500 km på 3 uger giver det tid til også at have 2 nætter i Orlando, Florida. Stille og roligt langs den Mexicanske Golf gennem Alabama og Mississippi og 2 nætter i New Orleans i staten Louisiana. De store prærier i Texas, floden Rio Grande og White Sands i New Mexico. Herfra kommer vi ind i Arizona og oplever en af de mest kendte western byer Tombstone, inden rejsen slutter i Californien ved Stillehavet og den meget smukke og hyggelige San Diego, hvor vi bliver i 2 nætter, inden vi kører det sidste stykke til Los Angeles og hjemrejse.

Vil man opleve hele den Amerikanske sydstatskultur fra turist staterne Florida – Californien. Sumpene og blues og soul musikkens vugge i Louisiana til cowboyernes mekka i Texas – New Mexico og Arizona – så er dette rejsen.

Gennem 8 stater for at komme fra Atlanterhavet til Stillehavet der hver har deres helt egen natur, kultur og historie. Fantastisk smukke strande som giver mulighed for at bade i både Atlanterhavet, den Mexicanske Golf og Stillehavet.