Arizona 12 dage.

Det bliver bare ikke bedre..!


Vores mest populære rejse til USA. Vi har samlet nogle af de største seværdigheder, denne del af USA kan byde på. Ruten fører os blandt andet til den 250 millioner år gamle forstenede skov, Grand Canyon - verdens mest besøgte natursceneri - og Death Valley. På denne tur kan du opleve kaktusserne blomstre i maj.

Vi kører på den legendariske Route 66 – passerer over Hoover Dam og bor 2 nætter i den utrolige spiller by Las Vegas. Vi besøger London Bridge, der er hentet sten for sten i England og genopført midt i ørkenen. Vi kører gennem gammel guldgraver byer som Oatman - Jerome og indianerreservater. Vi oplever de kendte og meget smukke røde bjerge ved Sedona.

Det hele er pakket ind i solid planlægning, gode moteller/hoteller, flot natur og nye velholdte motorcykler til de lige lange strækninger eller de smukke bjergveje – ikke 2 dage er ens. Vil du opleve det hele på kort tid? Så tag med på denne utrolige rejse med passende dagsetaper og et pragtfuldt klima. Vi har haft langt mere end 250 gæster med på denne fantastiske tur. Rejsen er blevet optaget til TV, og har været vist på TV 2's lokalstationer. DVD'en med alle udsendelserne kan man få tilsendt ganske gratis.

Max 15 motorcykler med pr. rejse.