Afterski 6 dage
 
2. - 7. april 2019 
Med snegaranti til 1.maj

Vi bor på superdejligt hotel se www.hoteltyrol-austria.at og har 4 hele dage på ski.

Tak for de der var med på rejsen i 2018 af den gamle skare og de nye med deres børn - dejligt med nyt liv i gruppen. 

Så er det atter tid til at få sig meldt på institutionen ”AFTERSKI”. Jeg tror ikke der er mange rejsebureauer der kan prale med at have en rejse der gennem 33 år, næsten har kørt på samme måde alle årene og samtidig have gæster med, der har deltaget alle årene?

Hvad der startede som en ekstra drenge tur - for at vi kunne få lov til at ræse og nyde en ekstra Jägerte uden at skulle passe børn eller kone, er i dag blevet til også at være en familie rejse, med nu voksne børn og sågar børnebørn for nogen af os som deltager.
Vi har kun en forklaring på dette - vi har altid haft dejlige glade og humørfyldte gæster med, der har kunnet klare sig selv og det er vi meget taknemmelige for.

Noget der heller ikke er ændret på, og hvor alt er som det plejer, er godt humør, ”Kaiserwetter” med god sne og så bare derudad. Snegaranti frem til 1. maj i Ischgl.

NB: Vi har ikke før annonceret med, at rejsen også er egnet for dem der måske ikke lige har den store erfaring, men efterhånden som ski området i Nauders er blevet udbygget, er det faktisk rigtig godt for nybegyndere og andre.