New Zealand

New Zealand 21 dage
27. februar - 19. marts 2021

Rejsen nu udvidet med en dag så der er lagt 2 ekstra nætter ind på det sydligste af Sydøen.

New Zealand er en mini verden for sig, hvor oplevelserne spænder fra regnskove til sneklædte bjerglandskaber, fra golde områder til flotte landbrugsområder og vinmarker, fra pragtfulde kystveje med palmer til vulkanske områder med gysere, langs smukke søer, floder og flotte vandfald. Et natursceneri der overgår alt på bare 20 dage. Flere af os kender denne flotte natur fra filmene om Ringenes Herre.
Vi kommer på de 2 uger som vi køre til opleve både Nord – og Sydøen og byer som Auckland, Coromandel, Rotorua, hovedstaden Wellington og herfra en helt fantastisk sejlads til Sydøen over Cook strædet.
Her starter vi i Nelson og forsætter syd over langs det Tasmanske hav og får forhåbentlig mulighed for at se Mount Cook inden vi når frem til oplevelsernes by Queenstown.
Herfra når vi det sydligste punkt på denne rejse – Den helt fantastiske og sagnomspundne fjord Milford Sound og det går igen nord på for at slutte i Christchurch.
Der bliver mulighed at tage på helikopter tur eller bare slappe af ved havet, nyde befolkningens imødekommenhed og deres afslappede livsstil. Der køres på virkelig gode MC’er – veje med masser af sving og op - og nedkørsler i de smukke bjergområder, og da trafikken ikke er særlig stor i forhold til det, vi normalt kender, giver det os mulighed for at nyde turen endnu mere.
Vi har også valgt at gøre et stop på 2 nætter i Sydney, hvor der er indlagt en byrundtur, så vi får tid til at opleve den spændende by og specielt Operahuset.

Det er flot – det er meget flot – det er utrolig flot – ja det er ganske enkelt ubeskriveligt – det skal opleves som alle siger, der har været dernede!