Firmaet

Med over 35 år som selvstændig, 40 år inden for rejsebranchen og nu med 20 år med egen produktion af motorcykelrejser, har vi en erfaring og ekspertise, du ikke finder andre steder, og det gælder både rejser i Europa - USA - Vietnam og New Zealand.

Vi har selvfølgelig haft mange danskere med på vores rejser, men efterhånden er der også en del fra Norge og Sverige. Det glæder os meget, for ud over det at være Skandinaver har vi alle den samme fælles drøm om oplevelser på de tohjulede: Duften, vejen, maskinen og de mange indtryk af naturscenerier der passerer det indre øje, er de billeder vi har fra mange års kærlighed til den tohjulede.

Med stor appetit søger vi nye udfordringer og oplevelser. Det er ikke altid, vi kan forklare det til udenforstående, men glæden og entusiasmen er som regel overbevisende og smittende. At køre på motorcykel er både noget individuelt og socialt på samme tid. Når vi tager maskinen ”på”, skærpes alle sanser, og vi er klar og ét med maskinen og finder balancen. Når vi igen stiger af, er der næsten altid en kommentar fra turen, selv om den blot har været på få kilometer. Vi fra Dream & Bike Tours har skabt rammerne for de lange – de korte rejser, de har alle deres store muligheder for – at realisere dine drømme!

Med venlig hilsen Dream & Bike Tours – Medlem af Garantifonden og DRF

Helga og Kurt