Skotland 11 dage 18. - 28.juli 2019 udsolgt
Skotland 11 dage 16. - 26. juli 2020


Se de flotte billeder fra Skotlands rejsen 2014, som vi har fået fra en af vore gæster:
http://youtu.be/QjjhmWiTGpY

Med Isle of Skye - Ullapool - Fort William og meget mere
Ud – og hjemrejse via Holland og direkte til New Castle med DFDS

Højdepunkter fra Skotland, er samlet på denne rundrejse gennem Skotlands grønne bølgende natur og det fascinerende højland, samt Isle of Skye, den spændende og smukke ø på Skotlands vestkyst med en imponerende naturkulisse og videre nordpå via Inverewe Garden til Ullapool. Man får det hele på denne rejse op til Klanernes land.
Historien og kulturen kommer til sin ret i byerne Edinburgh – Inverness – Fort William – Inveraray, hvor seværdighederne ligger side om side. Loch Lomond – Loch Ness – Loch Fyne er søer/fjorde som følges. Culloden – Glencoe – Blair Castle sætter det historiske i relief, sådan ser vores rute ud på denne pragtfulde rundrejse. Det hele krydders med skotternes gæstfrihed og ikke mindst stolthed over deres traditionsrige land, hvor en af disse traditioner sætter Skotland på verdenskortet – Whiskyen. Et land - en rejse, som skal opleves på den 2 hjulede.

Bemærk: Der er altid bagetransport med på vore rejser, så man ikke skal bruge MCén som pakkeæsel. Max 15 motorcykler med.