Godt Nytår

10-01-2018

 Godt Nytår

Kære nyhedsgæster vi vil gerne ønske alle et rigtig godt nytår og forhåbentlig med flere solskins - og køredage end i 2017.

Vi kan i 2018 fejre at vi for 20 år siden havde vores første motorcykel rejse og kan dermed fejre at vi er det ældste og mest erfarne registreret motorcykel rejse bureau.Vores program er som sædvanlig stort og spænder over mange forskellige rejser i Europa og USA, endvidere er vi de eneste der tilbyder 3 uger til New Zealand og 2 uger til Vietnam alle sammen færdig pakkede rejser med guide – baggagetransport – hoteller – færger – fly og meget mere. Vi har sørget for rammerne så i kan nyde de 2-hjulede på jeres drømmerejse.


Vi har nu lagt vores traditions rige Introweekend ind fra d. 27. – 29. april hvor vi håber så mange af vore ”gamle” gæster vil være med til at fejre vores jubilæum og dette gælder selvfølgelig også nye og kommende gæster, hvor vi har planer om at der skal ske noget ekstra. I kan se mere på http://www.dream-bike.dk/Europa/Intro-Weekend


Vi har stadig plads på de forskellige rejser bortset fra Vietnam her i februar der er udsolgt (kan derfor ikke deltage i MC-Messen i Herning). Vi håber at se mange af jer på en af vores rejser her i 2018 og i kan finde alle rejserne på vores hjemmeside http://www.dream-bike.dk/  også vores over 30 år gamle Afterski rejse.

NB. I kan også møde undertegnede på MC-Messen på LOKOMOTIV værkstedet d. 24. – 25. februar

Med håbet om se mange af jer i 2018 ønskes i endnu engang godt Nytår

Med venlig hilsen Helga og Kurt